A programokról általában...
 

Minden, a honlapon szereplő túra Szlovéniában, a Soča-völgyében, Bovec 30km-es körzetében kerül lebonyolításra.

 

Túravezetőitek nem csak több éves tapasztalattal, de elsősegélynyújtó képesítéssel, vadvízi mentő vizsgával, rafting-, és canyoning túravezető igazolvánnyal rendelkeznek. 

 

Legyen az rafting, kenu, canyoning, hydrospeed, kerékpár, vagy barlangászat, minden program Bovec központjában lévő irodánkban kezdődik és ér véget. Itt találkozunk, itt kapjátok meg a felszerelést, és ide érkezünk a túra végeztével. 

 

A túrák során a túravezetők több száz fotót készítenek, melyeket az irodába visszatérve DVD-re írunk. 

 

A vizes programokhoz csak fürdőnadrágra / fürdőruhára és törölközőt kell magaddal hozz, mert minden egyéb felszerelést biztosítunk számodra. (Neoprén ruha és cipő, mentőmellény, sisak.)

 

Túráink élmény programok, melyek többségén előképzettség nélkül is bárki részt vehet. A részvételnek azonban a vizes progroramok esetén feltétele az úszás tudás. 

 

A foglalás menete: Miután leegyeztettük a kiválasztott programot, a létszámot és minden egyéb paramétert, elkészítjük számodra a jelentkezési lapot. A foglalás az aláírt jelentkezési lap visszaküldésével és a részvételi díj 40%-nak befizetésével válik véglegessé. A fennmaradó rész befizetése az utazás előtti 30. napon lesz esedékes. 30 napon belüli foglalás esetén a teljes díj egyösszegben, foglaláskor fizetendő. 

 

A HungaroRaft 2002 óta az MKEH-nál bejegyzett utazási irodaként máködik. 

 

A foglalások a HungaroRaft Utazási Feltételei alapján köttetnek.

Általános INFÓ

© 2019 by HungaroRaft Utazási Iroda, MKEH eng. sz.: U-001061

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Google Clean